Untitled
16 aug 2013
week 89: 8 t/m 14 augustus

Op 08 augustus zijn we ’s morgens bij opa en oma Van Aerle geweest. Bas wilde steeds naar de auto’s op de parkeerplaats kijken. Opa en oma “moesten” hem om de beurt optillen zodat hij uit het raam kon kijken. Bas, Laura, oma en ik hebben boodschappen gedaan en daarna hebben we samen gegeten. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. ’s Avonds kwamen Wendy en Marleen (collega’s van Mark) op kraamvisite. Bas heeft deze keer niet alleen de muisjes van mijn beschuit opgegeten, maar gewoon de hele beschuit…
We zijn op 09 augustus ’s ochtends naar tante Willeke en oom Arjan gewandeld. Tante Willeke tilde Bas een paar keer op als er een trein langs kwam, daarna wilde hij steeds naar de treinen kijken. ’s Middags heeft Bas “Nijntje de film” gekeken. Toen hij op de bank zat, zei hij “mama ook, launa ook” en dus hebben we met zijn drieën naar Nijntje gekeken. ’s Avonds heeft Mark Bas op de driewieler meegenomen naar de supermarkt. ’s Nachts heeft Bas erg slecht geslapen en zijn we er verschillende keren voor hem uit geweest.
Op 10 augustus was Bas al vroeg wakker, ondanks dat hij ’s nachts niet veel geslapen had. ’s Middags is tante Willeke geweest en is Mark met Bas naar Eindhoven geweest om een adapter voor de telefoon te kopen. Na het eten hebben we in de tuin gespeeld. Bas had flink wat (grote!) muggenbulten op zijn benen, misschien dat hij daardoor vannacht zo vaak wakker was?
Op 11 augustus kwamen Jeroen, Kim, Karlijn en Leon op kraamvisite. Bas en Karlijn hebben allebei lekker een halve beschuit met muisjes opgepeuzeld en ze hebben lief gespeeld.
We zijn op 12 augustus ’s morgens naar opa en oma Van Aerle geweest. We hebben wat gedronken, geluncht en met oma Van Aerle boodschappen gedaan. Bas had netjes al het speelgoed opgeruimd toen we naar huis gingen. In de auto is hij in slaap gevallen. ’s Middags heeft hij lief gespeeld en ’s avonds is hij met Mark enveloppen rond gaan brengen voor de handbal.
Toen we op 13 augustus bij Laura op de kamer waren, hoorde Bas een “grote auto” aankomen. Ik tilde hem op zodat hij uit het raam kon kijken en toen hij de vuilniswagen langs zag komen zei Bas: “laura auto mee”. Bas heeft voor het eerst zijn boterham in maar vier stukken goed opgegeten. Als ik dat eerder probeerde, dan duwde hij het hele stuk in een keer in zijn mond, in plaats van dat hij er stukjes uit beet.
Bas sliep op 14 augustus wel heel lang. Hij ging om 12.30 uur naar bed en ik heb hem om 15.30 uur toch maar wakker gemaakt, want we moesten naar het verjaardagsfeest van tante Maartje. Hieperdepiep “ooh jaaaa”! Bas heeft lekker van het gebak gesmuld en hij heeft fijn buiten gespeeld. We hebben met zijn allen frietjes gegeten.
Bas zegt “bijna thuis” als we de straat in rijden en hij maakt korte zinnetjes, als “ik auto kijken”, “mama auto ijen” (de r blijft lastig ;-)).
Als ik boven aan het poetsen ben, klimt Bas regelmatig op ons bed. Dan ligt hij met gespreide armen en benen midden op het bed of op een van onze kussens. Ook vindt hij het leuk om hard met zijn benen te trappelen als hij op bed ligt.
Als ik Laura verschoon, helpt Bas graag mee. Als ik hem een luier vraag, geeft hij die trots aan. Een nadeel: hij laadt vervolgens de rest van de kast ook uit…
De muziekdoos van Laura vindt hij erg mooi. Daar kijkt hij altijd naar als Laura in bad gaat. Hij kan hem ook zelf opdraaien en hij speelt graag met de poppetjes van de muziekdoos.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative